Mijn naam is Bibi en oprichtster van JuiceBoks en USUMOVEMENT. Ik heb inmiddels al 14 jaar ervaring in het kickboksen. Kickboksen is voor mij een uitlaatklep en het heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven. Nu is het tijd om mijn kennis en concept aan jou aan te bieden!

Bij JuiceBoks is het mogelijk om zowel privé als in groepsverband te trainen. JuiceBoks heeft als focus de jeugd en volwassenen weerbaarder te maken, een uitlaatklep bieden en meer zelfvertrouwen te creëren. Uiteraard is deze sport ook perfect om je hele lichaam te trainen en lekker fit bezig te zijn! Inmiddels heb ik me ook verdiept in het therapeutisch aspect waarbij kickboksen een perfect middel is voor verschillende doelen. Hiervoor biedt JuiceBoks 1:1 programma’s aan voor o.a. meer focus, positiviteit, mentale uitlaatklep, weerbaarheid, zelfvertrouwen en bewustwording. Met mijn enthousiasme en intuïtie geef ik je graag een boost om krachtig je eigen pad te volgen. Ook heb ik mij ontwikkeld op het gebied van energie en ademwerk. Hiervoor kun je individuele en groep sessies boeken. De ademhaling is zo’n belangrijke tool voor een betere gezondheid op zowel lichamelijk, mentaal als emotioneel gebied!

Het is belangrijk dat iemand zich op zijn/haar gemak voelt bij de lessen. We gaan respectvol met elkaar om en focussen ons niet op gevechten/sparren. We zijn puur bezig met de techniek en conditie, zodat de lessen laagdrempelig zijn om mee te doen. Voor wat fun ben je ook op het juiste adres bij JuiceBoks!

Ook is het mogelijk om JuiceBoks op locatie te laten komen, denk bijvoorbeeld aan workshops voor bedrijven. Hier draagt JuiceBoks bij aan een leuke workout samen met al je collega’s. Perfect voor de teambuilding met een heerlijke healthy juice na afloop die niet mag ontbreken.

Neem contact op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

USU – is een begroeting en beweging wat staat voor respect yourself – respect others.